Bron |
Mijn tweede
artikel voor 15gram kwam deze maand online. Als je graag mijn recept voor de
traditionele Griekse souvlaki wilt ontdekken, zoals op de foto hierboven, surf
dan snel naar de keukenpraat sectie op 15gram. Ik leg je daar graag uit hoe je
zelf je eigen Griekse souvlaki maakt, inclusief een lekker vers pitabrood op z’n
Grieks.
Deze maand
publiceerde ik eveneens mijn eerste zomerrecept op mijn Forge Adour indoor
plancha: een linzensalade met Thaise dressing. Dit Franse merk van
kwaliteitsplancha’s produceert niet enkel exemplaren op gas, maar ook op elektriciteit
zoals de mijne. Deze is ideaal om binnen mee te bakken. Je kan er letterlijk
alles op klaarmaken en volgende week geef ik een receptje mee om van te smullen
bij het ontbijt.
Overigens kwamen
deze maand ook nog het broodje falafel, mijn morning energy bowl en mijn
yoghurtijs van La Fermière, gemaakt zonder ijsmachine en super eenvoudig, aan bod!
Ook mijn
restaurantbezoekjes werden niet onbesproken. Met als topper De Godevaart en
daarnaast ook Il Capriani at the Lobby in Antwerpen.
Tot volgende week
én tevens ook volgende maand!
No comments:
Post a Comment
Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!