Wednesday, October 8, 2014

Stay Antwerp: Style, taste and you!


De Nationalestraat in Antwerpen heeft er met deze stijlvolle boutique bar sinds eind vorig jaar een troef bij. Van dinsdag tot en met zaterdag (en sinds kort ook elke eerste zondag van de maand) kan je hier terecht voor een all-in-one experience. Vooraan deze lifestyle shop vind je vooral leuke hebbedingetjes, interieuraccessoires en kledij terug en achteraan is bedoeld om na het shoppen nog iets te eten of te drinken. Lekker ontbijten of heerlijk lunchen: het kan allemaal. Op de menu staan bagels, verse slaatjes, soep, pannenkoeken, fingerfood and so much more of je kan kiezen uit de ‘today’s special’. Qua drankjes kan ik als theeliefhebster vooral de Yogi Tea aanbevelen, die ze trouwens ook apart verkopen. En als je nog geen coole thee-accessoires zoals potjes en kannekes voorhanden hebt, dan kan je deze hier zelfs kopen. Ben je liever te vinden voor een shot cafe├»ne, dan kan je een lekkere Nespresso koffie bestellen, zonder George jammer genoeg...


Stay Antwerp biedt tal van trendy lifestyle merken aan zoals House Doctor, Grizzlies, Snurk en zoveel meer. De originele beeldjes van Grizzlies vielen me meteen op: traditionele ornamenten zoals hun ‘Holymolymary’ die gepimpt is met fluo kleuren. Of de ‘Ohdeer’ beeldjes om tegen de muur te hangen als eyecatcher. Je moet er maar op komen, maar ik vind het wel tof.  

Grizzlies
Toilettas van House Doctor
Zachte kussens van Snurk

Regelmatig organiseren ze bij Stay special events. Van een Sunday brunch tot een late-night shopping of diverse tastings. Om up-to-date te blijven, bezoek dan zeker de evenementenpagina op hun website.

Na het zien van al die leuke goodies, heb ik ineens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een cadeautje te shoppen.


Heb je na het lezen en zien van mijn blogpost ook zin gekregen in een dagje winkelen, vergeet dan zeker niet binnen te springen in deze trendy Antwerpse zaak, waar je met de glimlach ontvangen wordt.

Contact:

Stay Antwerp
Nationalestraat 49
2000 Antwerpen

+32 3 334 55 41
No comments:

Post a Comment

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!