Friday, March 21, 2014

Voltreffer in hartje Antwerpen


© Tasting LifestyleCaffè Noir is gelegen in het hartje van Antwerpen, vlakbij de Kloosterstraat. Hier kan je niet alleen terecht voor een verkoelend drankje of voor een espresso vergezeld van een koekjesassortiment, ook bieden zij een ontbijt en lunch aan. De ideale locatie voor een break tussen het shoppen door!


© Tasting LifestyleHier heb ik voor het eerst ‘Abbondio’ geproefd: een fris en fruitig drankje. Abbondio is een prestigieuze Italiaanse drankproducent. Deze frisdranken zijn dan ook niet overal te verkrijgen, enkel in een aantal gerenommeerde café’s en restaurants. Stilaan verwerven ze meer naambekendheid.


© Tasting LifestyleHet leuke aan dit drankje is niet alleen de frisse sensationele smaak maar ook het originele flesje, zoals hier de pin-up girl. Ik heb gekozen voor de ‘Pompelmo & Fragole’, pompelmoes en aardbei, en deze was zoet en sprankelend.  Het is een heerlijk alcoholvrij aperitiefje maar kan ook gemixt worden met wodka, wat volgens mij de perfecte aanvulling is als apero.Contact:


Caffè Noir
Steenhouwersvest 15
2000 Antwerpen
Belgium

+32 (0) 3 689 29 11
 

No comments:

Post a Comment

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!