Monday, March 17, 2014

Martini Bar AntwerpOnlangs heb ik samen met een vriendin de Martini Bar te Antwerpen bezocht. Deze is gelegen op het Antwerpse Zuid, met name in de Scheldestraat, én gevestigd in een modern ingericht  'Martini-Style' pand


©Tasting LifestyleWanneer we binnengaan worden we vriendelijk verwelkomd en begeleid naar een tafeltje naar keuze, we hadden immers niet gereserveerd wat wel mogelijk is wanneer je in groep komt. De dame die ons gaat bedienen vraagt ook meteen om onze jassen eventueel in de vestiaire te hangen. 
Op de kaart staan een heleboel lekkere cocktails met … Martini natuurlijk! Maar er zijn ook andere aperitieven te krijgen zoals Gins, cava’s enz. Voor ieder wat wils dus!

Kleine nota: mijn vriendin is een fervente Martini-lover en ik vind het niet zo ontzettend vervelend om haar te volgen in haar levensmotto: ‘No Martini, No Party’…

Wij gaan, met afgelopen zomer nog in ons achterhoofd en verlangend naar komende zomer, voor de Martini Royale. We degusteren de Martini Royale Bianco en de Martini Royale Rosato, steeds een voltreffer in onze ogen. Terwijl we sippen van onze drankjes draait de DJ enkele zwoele lounge beats in een trendy kader. Een aanrader dus, zowel vóór de start van een leuke avond in Antwerpen, als na een namiddagje shoppen met je bestie. 

Contact:


Martini Bar Antwerp
Scheldestraat 11
2000 Antwerpen
Belgium 


  +32 (0) 3 216 35 21
  info@martinibarantwerp.be


2 comments:

  1. Ben ook liefhebber. Nu is het weer martini bianco, citroensap en suikersiroop. 6 ml, 4ml en 2ml

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klinkt niet slecht. Bedankt voor de tip!

      Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!