Saturday, December 5, 2015

Personaliseer je gadgets met GoCustomized + GIVEAWAY



Mijn GSM cover was dringend aan vernieuwing toe. Al een tijdje wou ik mijn eigen gepersonaliseerd IPhone hoesje ontwerpen. Ik was op internet op zoek naar de ideale website en zo kwam ik bij GoCustomized terecht.

GoCustomized is een Nederlands bedrijf uit Amsterdam, gespecialiseerd in e-commerce, dat gestart is in 2012. Ze startten oorspronkelijk enkel met een backcover voor een IPhone 4S, dit was hun eigen uniek ontwerp om de originele achterkant van je IPhone te vervangen door een uit glas vervaardigde achterkant. Op die manier kon je de achterkant van je smartphone volledig personaliseren met een eigen foto, ontwerp of logo. Intussen hebben ze al meer dan 80 verschillende hoesjes of covers voor smartphones en tablets in hun gamma. Zo kan je hardcase of softcase hoesjes, houten bamboecases, portemonneehoesjes en backcovers... ontwerpen via hun website. Eén van mijn persoonlijke favorieten is de Smart Cover voor een IPad of tablet. Dit is een bedrukte cover die de voorkant van de IPad beschermt. Ben je benieuwd? Ga hier zeker een kijkje nemen.

Ik wou al een tijdje mijn eigen portemonneecase ontwerpen omwille van het feit dat de voorkant van mijn smartphone dan ook beschermd is. Daarenboven vind ik het heel makkelijk dat je aan de binnenkant nog plaats hebt voor een creditcard of voor enkele visitekaartjes in te steken. Initieel was het de bedoeling dat ik mijn case zou personaliseren met mijn logo of met een leuke foto, maar toen ik op de website de mogelijkheden aan het bekijken was, werd ik meteen gek van deze leuke marmerlook voorkant. Mijn keuze was gemaakt: marmer is het geworden! Nu past mijn cover niet alleen mooi in mijn handtas, maar ook in mijn interieur! YES! Wat vinden jullie van het resultaat?



Wil jij ook graag je eigen hoesje ontwerpen voor je smartphone of tablet en ben je nog op zoek naar de perfecte website om dit te doen? Dan deel ik hieronder graag mijn persoonlijke ervaringen mee over GoCustomized.com

-De website is heel gebruiksvriendelijk en elke stap wijst zichzelf uit. Er zijn twee mogelijkheden: maak eerst je eigen account aan met de juiste adresgegevens… en begin daarna te ontwerpen. De andere mogelijkheid is dat je eerst je hoesje uitkiest en personaliseert en daarna, via de winkelwagen, al je gegevens invult en doorgaat naar de betaling.

-De snelle levering is een groot pluspunt. Voor alle "last minute cadeautjes shoppers" de ideale website dus! Indien je op werkdagen voor 17u besteld, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. De levertijden hangen er een beetje vanaf waar je woont en variëren tussen de 1 en 3 werkdagen. Ikzelf had het donderdag voor 17u besteld en het hoesje zat de maandag daarop al in mijn brievenbus.

-Nadat je je hoesje besteld hebt op de website, krijg je zowel een bevestigingsmail met de volledige bestelling en totaalbedrag, als een Sms’je (indien jouw gsm-nummer ingevuld werd). Wanneer het hoesje verzonden wordt, krijg je nogmaals een e-mail met verzendinfo en een Sms’je met je bestelnummer.

-De mogelijkheden op de website zijn gigantisch. Heb je liever een gebruiksklaar ontwerp of verkies je je eigen foto of logo? Alles kan en niks moet. De soorten hoesjes staan duidelijk aangegeven met voorbeelden zodat je je zeker niet kan vergissen van type. Bovendien is elke smartphone vertegenwoordigd. Heb je geen IPhone maar wel een Samsung of ander merk, alles is mogelijk.

-Heb je specifieke vragen of problemen, dan kan je steeds terecht bij de helpdesk van 9u tot 17u en binnen max. 4 uur krijg je nog antwoord op je vraag.

-Mijn portemonneecase ziet er stevig en kwalitatief uit van materiaal. Enkel de voorkant is bedrukt met het marmermotief en de rest van het hoesje is gewoon zwart van kleur. Binnenin heb ik 3 vakjes om nog wat visitekaartjes in te steken, zo heb ik deze steeds bij de hand! Het stuk waar je je smartphone insteekt is perfect en ik moet geen uren trekken en sleuren om mijn smartphone er weer uit te krijgen. En geloof mij dit probleem heb ik jammer genoeg wel al voorgehad met andere hoesjes… Het hoesje sluit met een magneetje mooi af, zodat dit niet steeds blijft openstaan.

Ben je benieuwd naar de website waar mijn hoesje vandaan komt, surf dan zeker even naar gocustomized.com voor meer info.


Met de kerstdagen in aantocht lijkt me dit een mooie cadeautip! Wil je zelf zo’n superleuk gepersonaliseerd hoesje winnen of aan iemand cadeau doen? Doe dan zeker mee met mijn giveaway op Facebook en maak kans op een waardebon van € 20, vrij de besteden aan een hoesje naar keuze op de website van GoCustomized. De giveaway eindigt op 13/12/2015 en de winnaar wordt op mijn Facebook pagina bekend gemaakt en persoonlijk gecontacteerd.

6 comments:

  1. Wat leuk dat je zo jouw eigen hoesje kunt ontwerpen.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja Karen, hele goede website om je gepersonaliseerd hoesje te maken!

      Delete
  2. Heel leuk. Ik ben nu nog heel blij met mijn desigual achterzijde. Maar ik ga toch eens kijken. Misschien wel ideaal op cadeau te geven.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Anke, aarzel dan zeker niet om mee te doen met de giveaway op mijn Facebook pagina. Wie weet maak je kans op een voucher van 20 euro!

      Delete
  3. Replies
    1. Krizia, dat is inderdaad een handig extraatje bij de walletcase van Gocustomized. Visitekaartjes altijd bij de hand vanaf nu dus ;-) x

      Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!