Thursday, March 12, 2015

H&M Home strijkt neer in Gent


Noteer alvast morgen in jouw agenda want vrijdag de 13de maart is allesbehalve een ongelukkige dag. Integendeel, H&M opent in Gent een Full concept store op de Lange Munt, vlakbij de Vrijdagmarkt. Een Full concept store betekent dus dat er een H&M Home corner aanwezig is! YAY!

Mijn eerste gedachte was dat er aparte H&M Home winkels gingen komen, net zoals de Zara Home filialen, maar uiteindelijk zijn het H&M Home corners geworden wat volgens mij ook wel een slimme zet is geweest van H&M. In Luik kon je tot nu toe ook al gaan shoppen in een gelijkaardig H&M Home concept en Brugge is binnenkort ook aan de beurt. Drie locaties in België dus, let the shopping madness begin…

Wie mij volgt op Social Media zoals Facebook of Instagram heeft het gisterenavond al kunnen zien, ik ben namelijk in première al eens een kijkje gaan nemen en ik ben nu nog meer fan van dit trendy en budgetvriendelijke merk. Een goede prijs-kwaliteitverhouding en leuke accessoires om je stekje op te leuken staan centraal. Deze winkel in Gent is dan ook zeer ruim want met een oppervlakte van maar liefst 2400 m² en 3 verdiepingen ben je hier wel enkele uurtjes zoet. En de lentecollectie in de interieurafdeling.. Oh my… die is zooo geweldig en divers! Zoveel verschillende kleuren en stijlen waaruit je kan kiezen, voor ieder wat wils dus. Eén ding is zeker: heel de familie, jong of oud, komt hier aan zijn trekken.

Interieurshoppen op de beats van DJ Thang met een glaasje bubbels in de hand, wat wens je nog meer op een woensdagavond?

Hieronder enkele sfeerbeelden…













A special thanks to H&M for inviting me!

Contact:

H&M
Lange Munt 33-36
9000 Gent

8 comments:

  1. Ooh, ik ga zo snel mogelijk eens langs! Ziet er allemaal erg leuk uit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zeker doen, het is een leuke interieurhoek! x

      Delete
  2. Dat wordt een uitstapje naar Gent. Dringend :-) !

    ReplyDelete
  3. ik wou dat ik erbij was!
    zag er heel leuk en gezellig uit en ik zou al direct wat spulletjes gekocht hebben.
    dus nu hebben we een reden om nog eens een bezoekje aan gent te brengen!
    liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. En het is een goede reden om naar Gent te gaan, ik heb me volledig laten gaan bij H&M Home... :-)

      Delete
  4. Ziet er leuk uit, ik zat een beetje verder in de &Other Stories shop opening :) Klint zeer leuk, Zara home heeft zo leuke dingen :)

    www.thefashionpanda.be
    www.thefashionpanda.be

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tof! De &other stories winkel opening zag er ook gezellig uit! x

      Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!