Monday, March 2, 2015

Mix and Match: stoelendans

Eén van de meest spraakmakende trends van 2015 wat interieur betreft zal dan toch de mix en match stijl zijn want die doet het nu al geweldig goed. Omwille van het feit dat we minder kunnen reizen dan we eigenlijk wel zouden willen, halen we avontuur in huis in de vorm van felle kleuren en gewaagde combinaties. Deze eclectische stijl is me dan ook niet ontgaan: mixen en matchen van verschillende stoelen aan de eetkamer is hot! Dit kan gaan van stoelen in verschillende kleuren of tinten tot verschillende stijlen van stoelen die extra karakter geven aan jouw interieur. Speels blijven is key! Het kan allemaal dit jaar, dus experimenteren in je interieur is de boodschap.

This is what I’m talking about:

6 comments:

 1. Het enige nadeel aan zo'n stoelenmix, is dat het dan wel elke avond ruzie is voor wie de makkelijkste stoel krijgt... ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey Ingrid, af en toe eens een stoelendans doen dan he ;-D x

   Delete
 2. Ik heb die combinatie van de verschillende stoelen altijd geweldig gevonden. Het geeft zoiets uniek aan een interieur en zo persoonlijk. EN kan erg budget friendly zijn.

  xx naomi @ Naomi in Wonderland

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad Naomi, je kan er zoveel richtingen mee uit en het hoeft niet eens veel te kosten. Een leuk DIY

   Delete
 3. Vroeger deed je het ermee omdat je moest...gekregen, budgetsparend,...hier en daar een stoel...nu is het stijlvol haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad Anke :-) en ik vind het eigenlijk wel leuk om te combineren, op die manier blijft je interieur spannend. Tegenwoordig kan je alle richtingen uit, zowel in je interieur als in de mode. Een statement maken wordt altijd meer geapprecieerd dan mainstream.

   Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!