Monday, December 1, 2014

Samenvatting blogmaand november 2014


Inmiddels is het al 1 december… de maand november is weer zo voorbij gevlogen dat ik amper tijd heb gehad om mijn samenvatting met jullie te delen. Afgelopen weekend heb ik Keulen ontdekt met vier vriendinnen. Plan je een leuke, korte getaway rond het eindejaar? Dan is Keulen misschien wel een aanrader! Deze maand deel ik zeker nog enkele ervaringen.
November stond in het teken van persdagen en de mooie collectie van Scapa Home was een verrassende ontdekking. Ook de kerststronk van Hendrick’s gin in samenwerking met Café Costume en Harald Ligtvoet was een voltreffer! Antwerpen heeft er weer een hotspot bij: Murni food. Deze zaak gespecialiseerd in gluten -en lactosevrije voeding is ongetwijfeld een verademing voor mensen met voedselallergieën.  De leukste interactieve workshop die ik de laatste tijd al heb meegemaakt is zeker en vast Cocktails at your place. Deze cocktail workshop onder leiding van Reinout Gelaude is een echte aanrader als teambuilding of groepsactiviteit.
Qua home made food maakte ik voor het eerst sushi gember klaar en ook de ‘Garides saganaki’, een Grieks gerechtje, viel in de smaak. Naast Scapa Home viel ik voor de charmes van het Deense interieurmerk By Nord, meerbepaald voor de kussens met fotoprints. Gezien de prijscategorie van deze kussens, maakte ik een vergelijking met een goedkoper exemplaar in mijn Money VS Budget post.
Last but not least startte ik eind november mijn give away met een tof kerstpakketje. Deze loopt nog tot 10/12/2014! Vergeet hier dus zeker niet jouw kans te wagen. Om mee te doen hoef je maar 3 eenvoudige stapjes te volgen! Good luck en happy december!

No comments:

Post a Comment

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!