Monday, June 6, 2016

Le Creuset BBQ event

© Le Creuset

Nog niet zo lang geleden was ik samen met tal van andere foodbloggers, zowel uit België als uit Nederland, uitgenodigd op het BBQ-evenement van Le Creuset. Dit welbekende merk ken je wel van de kwaliteitsvolle, kleurrijke potten- en keukenaccessoires. De nieuwe structuur binnen de Benelux werd er gepresenteerd, vergezeld van een lekkere BBQ onder leiding van Peter De Clercq en een frisse Gin & tonic.

Het nieuwe marketingteam werd ons voorgesteld alsook de locatie van de hoofdvestiging van Le Creuset Benelux, die zich nu in Antwerpen bevindt. De flagshipstore in Antwerpen opende de deuren nog in oktober van vorig jaar, waar ik ook te gast was. Deze winkel liet al uitschijnen dat Le Creuset het “fysieke verkooppunt” hoog in het vaandel draagt. Ook Andrew Webb, Country Manager Le Creuset Nederland, hamert erop dat de merkbeleving op zich en het kunnen vastnemen van de producten toch wel een must is, ook al wordt er in de toekomst meer verkocht via het Internet.

De locatie was een prachtige hoeve gelegen te Meerle. En de weergoden waren ons en Le Creuset goedgezind, want het werd een gezellige lenteavond in openlucht. Hieronder enkele sfeerbeelden.

No comments:

Post a Comment

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!