Tuesday, March 15, 2016

Organiseer een tuinfeest met de zomercollectie van IKEA


IKEA heeft alweer zin in de zomer… en ik ook… zeker na het spotten van de nieuwe zomercollecties SOMMAR en SOLVINDEN van de Zweedse meubelfabrikant. De nieuwe outdoor collectie van IKEA is sinds februari te verkrijgen in de IKEA-woonwarenhuizen. Droom je van een gezellige picknick, een groots tuinfeest of een zomers dagje op het strand? Dan durf ik ervoor te wedden dat onderstaande sfeerbeelden helemaal jouw ding zijn. De blauwe kleur, afgewisseld met witte accenten, toffe prints en sfeervolle verlichting doen mij alvast wegdromen…

Voor de gedekte tafel vind ik de combinatie van het donkerblauw en gebroken wit een topper. Blauwe glazen en prachtige serveerschalen- en potjes maken het geheel af. Het doet me een beetje denken aan Griekenland en ik waan me al volledig op vakantie. Ook aan de details zoals de servetten, placemats en tafelkleden werd gedacht. Nu kan het zeker niet meer misgaan met het perfectioneren van de tafelsetting. (klikken op de foto's voor een groter beeld)



1.     SOMMAR bord wit € 2,50
2.     SOMMAR bord blauw € 2,50
3.     SOMMAR schaal blauw € 2,50
4.     SOMMAR schaal wit € 2,50
5.     SOMMAR tafellaken € 14,99
6.     SOMMAR bord blauw € 2,99
7.     SOMMAR papieren servetten (30stuks) € 1,49
8.     SOMMAR glazen (6 stuks) € 3,99
9.     SOMMAR placemats (4 stuks) € 3,99
10.  SOMMAR glas € 1,00

Wanneer je nog een stapje verder wilt gaan, raad ik de sfeervolle verlichting uit het SOLVINDEN-gamma aan. De lampionnen werken op zonne-energie en door middel van slechts 1 enkele batterij en een geïntegreerde led-lichtbron, zorg je voor heel wat uurtjes lichtplezier. Zoals al langer geweten is, is IKEA volledig mee met de nieuwste technologieën en trends. Met deze milieuvriendelijke verlichting mag dan ook wel uitgepakt worden.
Door middel van een lichtsnoer op batterijen kan je de kleinere globes ophangen en nog voor extra versiering zorgen.
Het vloerkleed zorgt dan weer voor dat tikkeltje huiselijkheid op het terras en de kussenslopen maken het cosy gevoel compleet. (klikken op de foto's voor een groter beeld)


1.     SOLVINDEN led-plafondlamp op zonnecellen € 9,99
2.     SOLVINDEN Decoratie voor lichtsnoer € 3,99 (voor 12 stuks)
3.     SOMMAR vloerkleed, glad geweven € 9,99
4.     SOMMAR kussenovertrek € 8,99
5.     SOMMAR kussenovertrek € 8,99

Zoals je wel kunt lezen ben ik helemaal weg van dit gamma. Ook al is het nog eventjes wachten op de zomer, krijg ik een instant vakantiegevoel van deze beelden. Wat denk jij over deze collecties? Is dit iets dat jij zou kopen?

2 comments:

  1. Wow deze collectie is echt prachtig! doet me een beetje aan Griekenland denken.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Karen, ja volledig Grieks sfeertje hé, ik ben fan!

      Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!