Saturday, March 19, 2016

Liefde voor de Macarons de Paris met DelRey


Pasen is in aantocht, dat mochten wij gisteren aanschouwen in de vitrine van DelRey in Antwerpen. Prachtige taferelen en chocoladebeeldjes en paaseieren om van te watertanden! Ja, ik moet het toch toegeven dat Pasen een van mijn favoriete feesten is. Een chocolate addict als ik kan er maar niet genoeg van krijgen…

Op een hoek in de Appelmansstraat te Antwerpen ligt de gerenommeerde patissier DelRey. Gisteren had ik een gezellig onderonsje met mijn mama want morgen 20 maart is het Internationale dag van de Macaron.. Oh Yes!!

DelRey is niet enkel een plaats waar je de lekkerste desserten, groot of klein, macarons en chocolade kan halen om thuis op te eten want je kan er ook terecht in de gezellige Chocolate Lounge die geopend is van maandag t.e.m. zaterdag. Hieronder enkele sfeerbeelden van de winkel en Chocolate Lounge.


Wij maakten kennis met de koffie DelRey, hun verwenkoffie -of thee (in een kannetje) vergezeld van de nodige lekkernijen zoals koekjes, pralines en een bolletje ijs. Macarons mochten ook zeker niet ontbreken en de petit fours van Del Rey zijn zoooo lekker en verfijnd. Ze worden bovendien geserveerd op een prachtig zilveren staandertje.Mijn allerliefste mama!

Ben je na het zien van deze foto’s helemaal in de zevende hemel, haast je dan zeker vandaag nog naar de winkel voor een doosje van hun heerlijke macarons de Paris. Een zoete zaligheid die bij deze internationale dag van de macaron op zondag zeker niet mag ontbreken bij het vieruurtje. Al hun macarons kan je per stuk verkrijgen, in verpakkingen van 6 of 12 stuks of in de vorm van een kunstig torentje. Ze hebben eveneens een webshop ter beschikking.
I think I’ve died and gone to Macaron heaven…

4 comments:

 1. Oh super die aangklede virtrines :) Dat ziet er daar lekker uit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Carolien, het is inderdaad een leuk adresje en de vitrine ziet eruit om op te eten ;)

   Delete
 2. Die zien er inderdaad heerlijk uit!

  ReplyDelete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!