Saturday, October 31, 2015

Samenvatting blogmaand oktober 2015


I must admit… ik ben nog niet veel thuis geweest sinds de herfst is begonnen. Dankzij verschillende openingen, presentaties van nieuwe producten, workshops… heb ik de voorbije weken al tal van leuke ervaringen mogen delen. I feel so lucky!
Heb je geen idee waarover ik het heb? Lees dan hieronder zeker mijn samenvatting van afgelopen maand.

Nog niet zo lang geleden kwam de postbode langs met een pakketje van Bosto. De superfoods van Bosto Grains vervolledigen het assortiment met quinoa, bruine rijst met spelt en tal van andere gezonde alternatieven. Uiteraard ging ik zelf aan de slag met deze nieuwe producten en ik kan ze alleen maar aanraden om eens in huis te halen. Benieuwd naar mijn herfst getint receptje? Klik dan hier of volg me via Instagram als je sneller op de hoogte wilt blijven.

Een kegelvormig snoepje met de letter G op: dat zijn de heerlijke cuberdons van Geldhof natuurlijk! Ik kende deze Gentse neuzekes al veel langer maar de nieuwigheden die ze nu op de markt brengen zijn innovatief en mikken vooral op een internationaal publiek. Ontdek hier nog eens de sprookjesachtige brunch van Confiserie Geldhof en laat je verleiden tot deze zalige zoetigheden.


Begin september ging ik op citytrip naar Porto. Het was echter pas deze maand dat ik uitgebreid mijn 5 culinaire hotspots met jullie heb kunnen delen. Deze Portugese stad heeft me enorm kunnen verrassen en kan ik alleen maar aanbevelen. Niet te groot, supergezellig en tal van lekkere culinaire adresjes, die je hier nog eens kan teruglezen.

Sinds 10 oktober kan je in Antwerpen gaan shoppen in een eigen merkwinkel van Le Creuset. Ben je nog op zoek naar de beste kwaliteit potten en pannen of zoek je een origineel en kwaliteitsvol eindejaarscadeau? Spring dan zeker eens binnen in deze schattige, kleine winkel gelegen in de Groendalstraat. Vanaf het moment dat je de happy kleurtjes gespot hebt, is je najaar dip, in de mate we die al hebben met dit zachte weer, met de winterzon verdwenen.

Deze maand mocht ik dé mooiste GIVEAWAY weggeven die ik tot nu toe heb gehouden: een Don’t Leave Me tafeltje van het Scandinavische merk HAY! Dit was in samenwerking met Oosterlinck, die sinds deze maand 1 jaar bestaat met hun Scandinavische concept store ter aanvulling van de bestaande kookwinkel. Ik hield deze Giveaway via mijn Facebookpagina en de gelukkige is ondertussen op de hoogte gebracht. De winnares staat zelfs al met haar prachtige glimlach en haar prijs te pronken op mijn Facebookpagina! Heb je het artikel ter ere van het eenjarig bestaan gemist? Ga dan hier nog eens piepen.

November komt eraan en ik heb al een leuk reisje in het vooruitzicht. Mijn avonturen kan je volgen via social media.  

Ik wens jullie alvast een prettige nieuwe maand. Hebben jullie leuke dingen gepland?


8 comments:

  1. Wat een mooie terugblik. Gaaf dat je naar Porto bent geweest.
    Le Crueset is volgens mij echt het betere werk maar oh zo prijzig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dag Nesrin, bedankt het was inderdaad een leuke maand en Porto was super. Le Creuset is inderdaad niet goedkoop, maar wel voor het leven... :-)

      Delete
  2. Wat leuk dat je naar Porto bent geweest, ik hou veel positiefs over deze stad.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Karen, het positieve dat je hoort kan ik alleen maar bevestigen. Leuk gezellig stadje!

      Delete
  3. Die Bosto Grains zijn super eh! Alleen nog niet overal verkrijgbaar :(
    Een cadeaubon van Le Creuset staat al op mijn verlanglijstje voor Kerst ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Carolien, ik heb er al geniet van gehad ondertussen en heb het assortiment van Bosto grains ondertussen al in de winkel teruggevonden. Lijkt me leuk om een waardebon van bij Le Creuset cadeau te krijgen! ;-)

      Delete
  4. Dat evenement van Geldof zag er echt gezellig uit! Ik wou dat ik ook mocht gaan. Superleuke blog heb je, ik volg je!
    Ben sinds een paar dagen geleden ook begonnen met bloggen, zou je mijn blog eens willen checken? :D

    http://lafinesseblog.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank je wel Chloé, leuk om te horen! Ik ga zeker eens kijken!! ;-)

      Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!