Thursday, October 1, 2015

Samenvatting blogmaand september 2015


Hello October, Goodbye September!

De fantastische maand september is voorbij en het was een knaller! Het ene evenement na het andere én een leuke GiveAway die ik in samenwerking met Go-Tan heb mogen doen via mijn Instagram pagina. Laten we even terugblikken op afgelopen maand…

Ik heb twee receptjes gedeeld waarbij ik enkele producten van Go-Tan heb uitgeprobeerd. Enerzijds mijn Oosterse ribbetjes gemarineerd in Ketjap en anderzijds mijn krabkoekjes met Mango & Ananas chilisaus.

Ik kan er niet omheen: de maand september stond nu eenmaal in het teken van lekker eten en drinken. De verschillende events kunnen er niet om liegen. Ik was getuige van de pre-opening van The Chambers of The Curious: een pop-up bar in Brussel die draait om het populaire gin-merk Hendrick’s. Deze kan je nog bezoeken tot eind oktober en ik kan het zeker aanraden. Naast gin, was ik getuige van een verrassende whisky tasting sessie van het Schotse whiskymerk The Famous Grouse. Hier lees je mijn verslag nog eens na.

IKEA laat mijn hartje steeds weer sneller slaan. De nieuwe catalogus is een schot in de roos. Hun thema “Aan Tafel” is dan ook super actueel en hier kan je nog eens terugblikken op deze prachtige collecties, die nu trouwens in de IKEA-woonwarenhuizen te vinden zijn.

Last but not least: vorige maand hebben we ‘International Coffee Day’ gevierd. Hoera voor alle koffie addicts onder ons. Kleine noot: ik ben een tea-lover. Always was, always will be. Maar voor een gezellig kopje koffie nu en dan, vergezeld van iets zoets, kan je mij toch verleiden. Ik heb afgelopen maand de koffie van Koffie Kàn in huis gehad en ra ra ra.. Ik krijg de laatste tijd ook verdacht veel bezoek over de vloer. ;-)

Dat was het voor afgelopen blogmaand. Hoe was jullie maand september?

Stay tuned for more…

4 comments:

 1. Het was een leuke maand op je blog Sarah!
  Ben benieuwd wat je in oktober allemaal nog voor ons in petto hebt.
  Fijn weekend. xxx

  ReplyDelete
 2. Klinkt alsof je een hele fijne maand achter de rug hebt gehad! Leuk dat je naar het pop-up Gin event bent geweest, ik wou echt graag gaan, maar het gaat me niet meer lukken, jammer genoeg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey Naomi, het was inderdaad een toffe maand. Voor wat betreft de pop-up, als je niet meer kunt gaan kan je erna wel nog op dezelfde plaats terecht want er komt terug een bar. De locatie is zowieso wel de moeite ;-)

   Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!