Friday, May 8, 2015

Press Days AW15 // PART 3: Lifestyle


In mijn vorige twee blogposts kon je reeds een glimp opvangen van de persdagen vorige week. Ik had het namelijk over Food- en Interieurzaken. Mijn derde en laatste gedeelte gaat over het onderwerp Lifestyle. Ook in deze categorie heb ik tal van nieuwigheden mogen ontdekken, hieronder ontdek je mijn favo lifestyle merken en items.  

Wander & Co


Deze webshop is tegenwoordig een van de bekendste webshops in het Social Media landschap. Het is een online winkel met leuke accessoires en andere lifestyle artikelen. Deze schatten worden met veel liefde geselecteerd door Liesbeth Van Vynckt. Elke ruimte in huis komt in aanmerking. Ik ben liefhebster van de vele merken die zij aanbiedt waaronder House Doctor, Bloomingville, Mr. Wonderful and so much more…
 
Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden raad ik zeker aan Wander & Co te volgen op Instagram want zij deelt regelmatig mooie nieuwigheden en leuke accessoires. 

Veloretti


Eén van de, voor mij althans, leukste lifestyle artikelen vond ik terug in de Marnix & Ally showroom. Deze prachtige designfietsen van Veloretti Bicycles sierden het decor en ze lieten bij veel medebloggers een goede indruk achter. Dit trendy fietsenmerk is gevestigd in Amsterdam, ook niet voor niets één van de leukste fietssteden ter wereld, en werd opgericht door enkele enthousiastelingen die een passie delen voor design en retrofietsen. Mijn voorkeur gaat uit naar de Caféracer in mintkleur! De muntkleur in combinatie met het cognackleurig zadel en handvaten ziet er geweldig uit. Een rieten of stalen mandje, ook te verkrijgen bij Veloretti, zou de look compleet afmaken voor een leuk fietsuitstapje. Are you with me? 

Salt & Pepper 

De nieuwe collectie van Salt & Pepper is me ook alleszins goed bijgebleven. Het Yapado-press team had de Salt & Pepper collectie mooi uitgestald in de prachtige loft te Antwerpen.




Eerst en vooral de MARBLE collection: het mooie, nieuwe marmeren servies van Salt & Pepper. Borden, kopjes, ondertassen,.. in prachtig porselein met marmeren print. Ik vond het alvast innovatief en trendy en ben heel trots op mijn gemarmerde Salt & Pepper tas, die ik binnenkort hoop uit te breiden met de rest van de collectie. 

Het nieuwe gesofisticeerde bestek HOST van Salt & Pepper in rosé goudkleur is ook een eye catcher. Ben je je saaie zilverkleurige servies beu? Dan is deze rosé gouden editie jou misschien wel op het lijf geschreven. Ik vind het zeker geen misser en het gaat perfect samen met de MARBLE collection.  


Salt & Pepper SENSES is de geurtjescollectie van Salt & Pepper. Deze bestaat uit kaarsen, verstuivers en potjes met geurstokjes. Frisse geurtjes en toffe kleuren: ook goud, zilver en koperkleur zijn hier gerepresenteerd. Tinten die in elk interieur passen dus!


Mizu


De Mizu opvulflessen waren flink vertegenwoordigd in de Feinest Labels showroom. Het perfecte alternatief voor de plastieken flessen die soms kankerverwekkende stoffen kunnen bevatten. Ook is deze Mizu opvulfles ecologisch verantwoord want je vult ze gewoon elke keer op met jouw favoriet drankje.  Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes maar de originele metaalkleur heeft toch mijn persoonlijke voorkeur.

Wat vinden jullie van bovenstaande lifestyle merken/artikelen? Heeft iemand ervaring met een van bovenstaande merken? Let me know..

PS: A very special thanks to Oona, Yapado, Marnix&Ally and Feinest Labels for inviting me!

8 comments:

  1. Heel leuk dat we je bezoekjes zo kunnen volgen :) . Ik besef net dat ik Wander & Co nog niet volg op Instagram. Snel even in orde brengen ;) . X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank je wel Karen :-) ja zeker eens checken die instagram ;-) x

      Delete
  2. Zo'n Veloretti fiets zou ik meteen willen! Zo mooi, zeker die muntgroene kleur.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Me too Tegan, Everyone is a fan of those bikes x

      Delete
  4. Replies
    1. Echt he Joanne, all about Veloretti! Echte hype x

      Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!