Zoals beloofd is hier mijn receptje voor een zomerse dipsaus.
Dit is super eenvoudig en is heerlijk bij de Tiropita waarover ik het in mijn vorige post
had.
Tiropita heeft op zich weinig extra nodig omdat het een traditioneel en
smaakvol gerecht is. Dit dipsausje is echter een smaakvol bommetje en een lekkere
aanvulling bij de Tiropita.
Je kan het uiteraard ook serveren bij tal van andere
hapjes.
Ingrediƫnten:
-Look
(1 teentje)
-Sjalot
(half)
-Koriander
(naar eigen smaak toevoegen)
-Peper
en zout
-Limoen
-Griekse
yoghurt
-Gedroogde
munt
Werkwijze:
Mix alle ingrediƫnten samen in de keukenrobot.
Proef enkele keren of het voldoet aan de verwachtingen en of er nog extra kruiding bij moet.
Koriander heeft een zeer intense smaak en het hangt ervan af hoe sterk je de smaak naar boven wilt brengen. Het is een koriander dip, dus ik doe er zeker genoeg in.
Even bewaren in de koelkast en serveren! Werk je dipsaus af met enkele blaadjes koriander als finishing touch.
Geniet ervan!
Leuk! Een nieuwe blog. Met het dipsausje kan je meedoen aan het foodblogevent... thema is deze maand yoghurt.
ReplyDelete