Bron |
Wat is er
afgelopen maand zoal gebeurd? Heel wat! Tussen de soep en de patatten ben ik
ook volop bezig met een verhuis, wat enorm veel tijd en energie opslorpt. Het
lijkt wel alsof er geen eind aan komt… Voor al diegenen die hetzelfde doormaken, I feel you! Dit merk je
trouwens ook wel wat aan mijn blog, die de maand september een klein dipje
meemaakte… vooral naar het einde van de maand toe dan. Maar ik blik graag nog
even terug naar september.
Mijn eerste
evenement dat plaatsvond was eigenlijk nog eind augustus: het Brita evenement
bij de hippe cocktailbar SIPS in Antwerpen. De nieuwe Fill & Enjoy FUN
waterfilterkan werd er voorgesteld onder begeleiding van niemand minder dan
Manuel Wouters, cocktail legend himself!
Een ander
evenement organiseerde ik volledig zelf, in samenwerking met Forge Adour. Als
ambassadrice van hun Indoor plancha had ik de eer om enkele mede foodbloggers
uit te nodigen voor een culinair avondje bij me thuis. Een demonstratie van de
indoor plancha stond op het programma en deze showcooking werd afgewisseld met een driegangendiner en een
gezellige bijeenkomst. Mijn tafel werd verfraaid met het kwaliteitsvol en
betaalbaar tafellinnen van Mistral Home en het servies was het MARBLE servies van
Salt & Pepper. Aan mijn gedekte tafel heb ik een aparte blogpost gewijd met tal van foto's!
Last but not least woonde ik een evenement van Zwitserse kazen bij.
Een culinaire topavond onder leiding van niemand minder dan Frédéric Van
Tricht. Deze avond vond plaats bij Point Albert te Brussel en gaf me meer dan
genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan met deze Zwitserse kazen. Ik maakte
namelijk een heerlijke ovenschotel met grote pastaschelpen en kaas, geweldig
comfort food! Hier vind je mijn recept nog eens terug!
In september was
ik ook gastblogger op Sofie’s blog Wonderful Wanderings. In haar blogpost ben
ik een van de foodbloggers die zijn of haar lievelingsadresje deelt om culinair
verwend te worden in België. Ben je benieuwd? Surf dan zeker eens naar haar
website en ontdek mijn suggestie in Antwerpen.
Ook op 15gram
deed ik mijn maandelijkse bijdrage weer alle Griekse eer aan met een
citroenmarmelade. Ik blik hierin terug naar mijn vakantie en vertel je hoe ik
op het idee kwam en wat mijn receptje is.
No comments:
Post a Comment
Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!