Tuesday, August 25, 2015

Slow Juicing!


Slow juicing ging nog nooit zo snel, over tegengestelden gesproken…
Het enige wat je nodig hebt is een slow juicer, fruit en groente. Nog een voordeel: wanneer je nog wat restjes groente of fruit hebt liggen hoef je deze niet meer weg te gooien, integendeel je kan ze gebruiken om een gezond en lekker sapje mee te maken. WEG VERSPILLING! Twee vliegen in één klap dus!

Een vers en gezond sap uit de slow juicer bevat de nodige eigenschappen en vitaminen die tal van ziektes tegengaan. Ook zorgt een slow juice voor een hoge hoeveelheid vezels die je dagelijks nodig hebt. Last but not least geloof ik dat een lekker sapje uit de slow juicer zorgt voor een gezondere teint en goed gevoel.

Ik ging deze keer voor een zomers oranje sapje dat bestaat uit wortelen, sinaasappelsap, nectarines en watermeloen. Superfris en lekkerrrr! Beste investering ooit, die slow juicer ;-)Extra tip: In de zomer kan je met deze gezonde sapjes lekkere waterijsjes voor de kleinsten maken. Doe het sap in de waterijs vormpjes en steek ze in de diepvries. Kinderen zijn er zot van en ze krijgen ineens hun dagelijkse portie vitaminen binnen op een speelse manier.

No comments:

Post a Comment

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!