Monday, August 10, 2015

Een gezelschapsspel als interieuraccessoire


We kennen allemaal wel het moment waarop we beslissen om nog eens een gezelschapsspel uit te kast, of beter gezegd van onder het stof, te halen. Eerlijk toegegeven, ik vind dit ook eerder iets voor in de winter maar toch is dit volop nostalgie als ik nog maar denk aan Monopolie, Risk en tal van andere leuke spelletjes uit de kindertijd. Wanneer het moment is aangebroken om het spel weer op te ruimen en op te bergen, is de fun voor iedereen wel voorbij. Echter bestaan er gelukkig ook gezelschapsspelen met een volwassen en decoratieve uitstraling die je gewoon op de kast of op tafel kan laten staan. Hieronder vind je enkele van mijn persoonlijke favoriete interieuraccessoires terug wanneer het op gezelschapsspelen aankomt.

Pomax

Pomax

Dit klassieke domino spel van Pomax maakt komaf met de goedkoop ogende gelijkaardige dominospelen. Het glanzende oppervlak in zwart en ivoorkleur is een streling voor het oog. Compact maar toch een origineel accessoire om te etaleren op de kast of salontafel.

Flamant

Flamant Backgammon - Bron

Dit backgammon spel van Flamant bestaat uit gelakt hout met geverfde accenten in zwart en rood. Omwille van de gesofisticeerde vormgeving kan dit gezelschapsspel zonder problemen op de kast op op tafel blijven liggen. Niet enkel verleidelijk om ’s avonds gezellig een spel te spelen, maar vooral ook decoratief een eyecatcher. Een leuke tip als geschenk of om zelf je interieur te pimpen.

Dobbelstenen in houder Flamant - Bron

Dobbelstenen, in een bijpassende houder, zijn ook een decoratief accessoire in je interieur. De handgemaakte, houten dobbelstenen bieden een tijdloze uitstraling. Te mooi om op te bergen en dus ideaal om op tafel te laten staan.

Complete pokerset in doos Flamant - Bron

Deze mooi gepresenteerde pokerdoos van Flamant is een pareltje voor het oog. Compleet met kaarten, fiches, dobbelstenen is deze fraaie doos een onmisbaar element voor een avond onder vrienden. Nadien vul je de doos weer netjes op en laat je dit accessoire toch gewoon staan.

Houten schaakspel Flamant - Bron

Minimalistisch maar toch oogstrelend is dit houten schaakspel van Flamant. Dit glanzend bordspel brengt traditie met een moderne touch terug naar in je interieur. Hét perfect voorbeeld van tijdloos design in je interieur, ook weer geen enkele reden om dit achter gesloten deuren op te bergen.

Wat is jullie mening over deze decoratieve interieuraccessoires: een must-have of toch liever voor de kleurrijke spelen uit onze kindertijd opteren?

Voor nog meer inspiratie en mogelijkheden, ga dan zeker eens naar een Flamant shop of naar hun website. Zij hebben wat mij betreft, en zoals je hierboven hebt kunnen zien, de meest gevarieerde keuze in deze prachtige spelen.

No comments:

Post a Comment

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!