Wednesday, January 28, 2015

Enkele zomercollecties om bij weg te dromen...


SCAPA HOME

In november gaf ik hier al een kleine preview van de nieuwe SCAPA HOME collectie. Ik ben sindsdien helemaal gek van deze collectie, die er deze keer strakker en meer Scandinavisch getint uitziet dan voordien maar toch nog vasthoudt aan traditie. De vlinderstoel in dierenprint en de gouden koffieset waren toen al 2 toppers waarover ik schreef. Uiteraard biedt de collectie nog meer moois aan en geef ik hieronder graag een overzicht in beelden.

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron


SCAPA HOME kort samengevat:

-Natuurlijke aardetinten  zoals beige, camel, hazelnoot met nuances van poederroos en zachtblauw.
-Kwaliteit primeert en doet geen afbreuk aan design.
-Scandinavisch design als inspiratie, vasthoudend aan traditie.
-Voor ieder wat wils: losse elementen of een volledig interieur à la SCAPA.

Ik ben fan van deze collectie omwille van de gezellige uitstraling en het zachte kleurenpalet.


Tribù

Tribù is een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in luxe artikelen voor terras en tuin. Ze staan vooral bekend om hun meubels maar 2015 kondigt nu ook een collectie buitentapijten aan. Het gaat hier niet om Perzische tapijten, integendeel! De tapijten van Tribù bestaan uit PVC gecoat polyester wat maakt dat ze zacht aanvoelen voor de blote voeten én bestand zijn tegen de meeste weersomstandigheden. Een zonnige dag of een onweerachtige avond, met de tapijten van Tribù ben je safe. Je kan kiezen uit vier verschillende natuurlijke kleuren, wat het terras een warme en huiselijke sfeer geeft. We spreken hier over een luxe artikel, dus goedkoop is het niet maar hieronder kan je alvast wegdromen in zomerse sferen…

Bron

Bron

Bron


Bron

Ikea

Ook Ikea gaat voor een nieuwe look deze zomer. Enkele nieuwe producten verfraaien hun aanbod. Een item dat ik even in de kijker wil zitten is de RISATORP roltafel. In onze huidige maatschappij, waar slimme opbergruimte wat extra aandacht verdient, is dit roltafeltje een must. We hebben deze winter ook al ontelbare rolbare barmeubeltjes de revue zien passeren, zoals om maar een voorbeeld op te noemen de mooie Block Table van Normann Copenhagen. Waar deze barmeubeltjes ideaal zijn om boeken, drank en accessoires op te leggen, is de RISATORP roltafel omwille van de mandjes met open structuur ideaal om groente en fruit te stockeren in de keuken. Multifunctioneel, praktisch omwille van de wieltjes én goedkoop. Voor slechts € 59,90 haal je dit interieuritem in huis.

Bron

Bron

1 comment:

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!