Monday, November 24, 2014

Kussens met dierenprint: Money VS Budget


By Nord is een Deens interieur -en accessoiremerk dat ik nog niet zo lang geleden ontdekte. Vooral de kussens met de typische dierenprints springen in het oog. De Nordic vibe brengt een stukje natuur in huis. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 30x30cm, 40x40cm en 60x60cm. Hieronder enkele hartverwarmende exemplaren…

Bron

Bron

Bron

Bron


De kussens van By Nord (40x40cm) kosten € 47 per kussen. Bij Intratuin vond ik een budgetvriendelijke versie voor maar € 5,99 per kussen. Van een groot prijsverschil gesproken. De kwaliteit zal dan hoogstwaarschijnlijk wel verschillen maar voor de prijs die je betaalt voor 1 kussen bij By Nord kan je bijna 8 kussens bij Intratuin aankopen. De print is minstens even professioneel.

Kussen van Intratuin

Is deze stijl van kussens wel jouw ding en wil je al volop beginnen decoreren voor het eindejaar? Hou deze week dan zeker mijn blog en Facebook in de gaten, want er staat een leuke Give Away op het programma om je al een beetje in kerstsfeer te brengen! Het is mijn eerste Give Away dus stay tuned!

No comments:

Post a Comment

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!