Thursday, June 5, 2014

The Shack


Het Eilandje in Antwerpen is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannende zondagnamiddag. Met het MAS, Museum Aan de Stroom, de hamburgerrestaurants Ellis Burger en de Burgerij, gezellige terrasjes aan het water en ik kan zo nog even doorgaan.Een nieuwe hotspot op het Antwerpse eilandje is The Shack, dé bagelbar bij uitstek! Bagels, muffins, koffie, thee, de wel gekende Arizona drankjes en Belvoir vruchtendrankjes staan op de menukaart. Wij gaan steevast voor de Belvoir, een merk dat ik nog niet kende en dat gespecialiseerd is in organische, bruisende fruitsapjes. Ik ga voor de Belvoir Pomegranate raspberry, een fris en sprankelend drankje dat ideaal samengaat met het zonnige terrasjesweer. Mijn partner gaat voor het Belvoir Organic ginger beer en ik kan je navertellen dat dit zeer spicy was, de gember was alleszins goed vertegenwoordigd. 


Genoeg over de drankjes. Nadat we gemerkt hadden dat het personeel allesbehalve perfect Nederlandstalig was, gezien het concept komt overgewaaid uit de Verenigde Staten en we een vreemd accentje hadden waargenomen, gaan we over tot het bestellen van onze bagels. (Begrijp me niet verkeerd, het accent van de dame was allesbehalve storend.) We kiezen allebei een bagel uit het ‘Special Bagels’ assortiment. Naast het feit dat je dus je eigen bagel-broodje met beleg kunt kiezen, kan je deze special bagels nemen die op voorhand qua samenstelling al vastliggen. We kiezen de ‘Salmon Lux’: een sesambagel met gerookte zalm (hoe kan het ook anders), roomkaas, sla, een beetje citroen, zwarte olijfjes, kappertjes en bieslook. 


Van een lichte en geslaagde lunch gesproken! Enig minpuntje: aan het commerciële gehalte van de zaak kan nog wat gesleuteld worden maar dit zien we door de vingers want het was een leuke, nieuwe ontdekking in Antwerpen. Ik verklaar me nader: achteraf zag ik dat je bij de special bagels nog chips en salsa kon bij bestellen voor slechts 1 euro. Jammer dat we deze niet geproefd hebben omdat het niet aangeprijsd werd. Het zal dan voor een volgend bezoekje zijn!


Contact:

The Shack
Nassaustraat 22
2000 Antwerpen

1 comment:

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!