Tuesday, February 13, 2018

De zoetste traktatie van "By Jilke"


11 februari 2018: de babyborrel van onze dochter Sophia. Een feestje met vrienden en familie om de geboorte van onze dochter, die intussen 2 maandjes oud is, te vieren. Bij dit feestje hoorde natuurlijk heel wat lekkers: een mooi assortiment aan belegde luxebroodjes, met het brood van Ervin’s Bread, zelfgemaakte cannelés de Bordeaux aan de hand van het recept van Maxime Collard, zelfgemaakte zanddeegkoekjes en last but not least een prachtig versierde taart van By Jilke: Jilke De Backer (what’s in a name!) een jonge patissier en tovenares wanneer het aankomt op taarten maken en decoreren. Haar cijfer- en letter koekjestaarten zijn hot & happening en brengen net dat tikkeltje meer op tafel.



Wij kozen voor een taart met de initialen van ons dochtertje: S & L. Qua versiering heb ik Jilke de vrije keuze gelaten, want na het checken van haar Instagram pagina, vond ik het moeilijk kiezen tussen de verschillende decoraties en kleuren. De taart bestaat uit 2 lagen koekjes met daartussen en erop een vanillecrème. Je hebt de keuze tussen chocolade en vanillesmaak. De topping bestaat uit bloemen (niet eetbaar), snoepgoed, macarons, koekjes en vers fruit. Een echte eye-catcher dus! Bijna te mooi om op te eten.




Naast deze koekjestaarten maakt ze ook bruidstaarten en gelegenheidstaarten, staat ze in voor de mooiste desserten buffetten en is ze een meerwaarde voor de zoetste evenementen. Voor meer info, bezoek zeker eens haar website: www.byjilke.be of volg haar op Facebook of Instagram.

1 comment:

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!