Sunday, August 3, 2014

Verlichting: Money VS Budget


Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk nachttafellampje maar het juiste exemplaar liet eventjes op zich wachten. Ik had eerder al een post geschreven over de hippe Fatboy lampjes maar tijdens het shoppen is mijn oog dan toch gevallen op een ander stijlvol exemplaar.
Muuto is vanzelfsprekend een van de meest bekende Scandinavische merken als het op home design aankomt maar net zoals de grote modeketens H&M en Zara de haute couture imiteren en hun collecties op de markt brengen voor een groter publiek, gebeurt dit ook in interieurmerken. En ik heb het dan meer bepaald over Habitat, één van mijn favoriete interieurshops én een perfect voorbeeld van mooie spulletjes aan budgetvriendelijke prijzen. Het hoeft niet altijd extreem duur te zijn om er prachtig uit te zien! Een bewijs hiervan is de Portobello tafellamp in grijs, smokey glas die ik er gekocht heb. De lamp die erin zit kan je zelf kiezen: ga je voor een gloeilamp, een spaarlamp of voor een speciale lamp, het bepaalt voor een deel de sfeer die je wilt creëren.
Muuto heeft een gelijkaardige lamp in hun gamma: de ‘Cosy In Grey' lamp. Een zeer mooi kwalitatief exemplaar, wat zich ook vertaalt in de prijs: € 199,00. De Portobello lamp bij Habitat kost slechts € 29,00 en bestaat ook nog in een iets groter formaat. Bij deze ben ik dan ook wel heel tevreden met mijn budgetproof verlichting!

2 comments:

  1. Leuk! Vaak zie je bij Ikea ook nog goedkopere versies.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inderdaad, wanneer ik bij Ikea passeer, ga ik nooit met lege handen naar huis :-)

      Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!