De lentemaand komt vandaag op zijn einde met hopelijk wat warmer weer in het vooruitzicht. Interieurgewijs had ik het in maart enerzijds over de Mix & Match stoelentrend en anderzijds over mijn ton sur ton project. Over tegenpolen gesproken...
H&M Home in Gent was één van de opmerkelijkste
gebeurtenissen op het vlak van interieur, de opening van de interieurcorner bij
H&M vervolledigt het plaatje helemaal. Mijn inspiratie ging er de volle
loop en ik vond er bijgevolg nog een kussen dat me helemaal deed denken aan de HAY Dot cushions. Meer daarover vind je
terug in mijn Money VS Budget post. De hotspots van deze maand mogen zeker niet
onderdoen. De Sea Grill, mijn eerste tweesterren Michelin ervaring, was top.
All day, every day is dit niet en
daarom sprak ik ook over Poule et Poulette, een leuk low key restaurantje op de Sint Jansvliet in Antwerpen. Het
Superfoodshuis vroeg me in februari al of ik één van hun toffe producten wou
uitproberen, de Bag-to-Nature. Na weken vol afwachting naar het resultaat van
mijn zelfgekweekte kruiden, heb ik dan eindelijk mijn ervaringen kunnen delen.
De review van Bag-to-Nature vind je hier. Neem zeker een kijkje want je vindt
er nog iets leuks terug!
Tasting Lifestyle mocht deze maand 1 kaarsje uitblazen op
een heerlijke Bosbessentaart met witte chocolade, een receptje dat ik haalde
bij Baked Louie's.
Verrukkelijk lekker en voor herhaling bakbaar! ;-)
Wat heb je een leuke maand achter de rug! Die bosbessentaart ziet er zo yummy uit!
ReplyDeletex Karen
http://dressinginlabels.blogspot.com
Hi Karen, bedankt! En die taart is echt een aanrader ;-) x
Deletewat leuk om hier te lezen over je blogmaand!
ReplyDeleteen heel fijn dat je dit allemaal met ons deelt!
liefs